Autosjedalicu je osvojila Božana Vilk, mama troje djece s četvrtim na putu 

Dan bez mobitela u prometu u ovogodišnjoj kampanji posvetio se temi djece i roditelja u prometu. Djeca prve navike i ponašanja u prometu usvajaju upravo od svojih roditelja promatrajući što oni čine dok su za volanom, dok prelaze prometnice, voze se na biciklu ili motociklu. U okviru ovogodišnje kampanje organiziran je i Nagradni natječaj #OsvojiSjedalicu u kojem su natjecatelji odgovarali na pitanje kako svoju djecu uče odgovornom ponašanju u prometu. U natječaju je pobijedila Božana Vilk sa svojim odgovorom:

Peteročlana obitelj Vilk dolazi iz Slatine i jako su se potrudili u završnici natječaja skupiti lajkove, što je finalistima bio onaj zadnji izazov da dođu do vrijedne nagrade! Obitelj Vilk je za svoj odgovor na nagradno pitanje skupila više od 900 lajkova i tako osvojila dječju autosjedalicu.

Mama Božana i tata Mario ponosni su roditelji jedanaestogodišnje Lare i sedmogodišnjih blizanaca, djevojčice Petre i dječaka Ivana, koji dobre navike u prometu, tvrde njihovo roditelji – već imaju. Dvije seke i braco imaju svatko svoju sjedalicu, a nova koju su osvojili u nagradnoj igri kampanje Dan bez mobitela u prometu je namijenjena bebi čiji se dolazak na svijet obitelj Vilk s radošću iščekuje u prosincu!

Božana i Mario od prvog dana djecu uče odgovornom i sigurnom ponašanju u prometu. Sjedalice su obavezne, kao i vezanje svih članova:‘Djecu učimo da cesta nije dječje igralište. Da uvijek uz cestu moraju biti na oprezu. Pričamo im i o mobitelu, da se on ne koristi dok smo na cesti, jer da nam to odvraća pažnju i da nećemo, ako se nešto nepredviđeno dogodi, moći na vrijeme reagirati. Maknuti se u stranu i slično. Jedna od prvih stvari koju smo djecu učili je kako se prelazi cesta, da na crveno moramo stati, na zeleno krenuti, ali uvijek prvo pogledati lijevo i desno i tek tada je, ako je sve sigurno, prijeći”, ispričala je gospođa Božana Vilk.