OTVOREN NAGRADNI NATJEČAJ ‘OSVOJI SJEDALICU’!

OSVOJI SJEDALICU

I ove godine u okviru kampanje ‘Dan bez mobitela u prometu’ otvaramo Nagradni natječaj, koji je ovaj puta namijenjen sadašnjim i budućim roditeljima, jer svakom je roditelju jedna od većih briga kako svojoj djeci omogućiti sigurnost u prometu.

U Nagradnom natječaju roditeljima postavljamo izazov da nam pošalju priču o tome što svojoj djeci govore i što sami rade da bi ih naučili sigurnosti u prometu. Pozivamo i buduće mame i tate da podijele ideju što će činiti, kako se ponašati, koje navike možda mijenjati, kad postanu roditelji da bi svojoj djeci bili najbolji uzor.

Pravila su jednostavna:

lajkajte našu FB stranicu @DanBezMobitelaUPrometu

priču ili savijet objavite na svom zidu i podijelite javno

prije objave nemojte zaboraviti tagirati našu stranicu 

@DanBezMobitelaUPrometu i staviti hashtag #OsvojiSjedalicu

Nagradni natječaj traje od 7. rujna u podne do 7. listopada u podne. Tada će žiri odabrati deset najkreativnijh priča, iskustava, savjeta… Deset odabranih priča 8. listopada u podne bit će objavjene na Facebooku Dan bez mobitela u prometu te će do 10. listopada u podne morati skupiti što veći broj lajkova. Priča koja skupi najveći broj lajkova osvaja sjedalicu, a ostalih devet osvaja utješne nagrade.

Pobjednik odabire tip sjedalice prema potrebama djeteta, a osvaja i tečaj kako pravilno vezati sjedalicu. Svečana dodjela nagrade bit će 21. listopada, na sam Dan bez mobitela u prometu u okviru konferencije “Mi i naši gadgeti u prometu” kojom se već tradicionalno obilježava nacionalni Dan bez mobitela u prometu.